پی سی خاص
سبد خرید
0
فعال سازی ریجستری گوشی موبایل

فعال سازی ریجستری گوشی موبایل

طرح فعال سازی ریجستری گوشی موبایل از سال 1396 جهت جلوگیری از قاچاق گوشی، سرقت و سوء استفاده برخی افراد و….شروع شد. به اینصورت که هر فردی گوشی موبایل اعم از آکبند، کارده و مسافری خریداری نمود باید جهت فعال سازی آن از طریق سامانه همتا اقدام کند.

ضرورت انجام فرآیند فعال سازی در لحظه خرید دستگاه

اگر قصد خرید دستگاه آکبند را دارید، حتما آن را در حضور فروشنده به کمک کد فعال سازی، برای سیم کارت خود فعال سازی نمایید. در حالتی که فعال سازی دستگاه انجام نشود، آنتن دستگاه پس از مدت 30 الی 60 روز قطع و مسئولیت هرگونه عواقب ناشی از این موضوع، برعهده خریدار می‌باشد.

چناچه تمایل به خرید دستگاه کارکرده دارید فرآیند فعال سازی یا انتقال مالکیت قبل از تحویل به خریدار باید انجام شود. اگر انجام نشود، در صورت سوء استفاده از شناسه(IMEI)، کلیه حقوق قانونی برای مالک قبلی دستگاه در نظر گرفته خواهد.

Mobile phone registry activation

نحوه دریافت کد فعال سازی (برای ثبت ریجستری)

آکبند قانونی(نو):

  • کد فعال سازی روی جعبه یا کارت گارانتی، چاپ شده است. در صورتی کد را مشاهده نکردید سریعا از فروشنده بخواهید در مورد کد فعال سازی اقدام کند. اگر بصورت اینترنتی خریداری نموده اید میتوانید به شماره های که روی کارت گارنتی درج شده تماس گرفته و کد را دریافت نمایید.

اکیدا توصیه میگردد از خریداری گوشی های آکبند فاقد کارت گارانتی و کد فعال سازی جدا خودداری نمایید.

  • برای مشاهده شماره تماس شرکت‌های واردکننده می‌توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.

اطلاعات شرکت های ثبت شده در سامانه جامع گارانتی

کارکرده (دست دوم)

  • برای گوشی موبایل کارکرده که انتقال مالکیت انجام شده است، کد فعال سازی در پیامک یا سامانه HAMTA ذکر شده است. با ورود به سامانه همتا و ورود اطلاعات دستگاه و مالک کد به شماره همراه ارسال میشود.

زمانی که گوشی کارکرده میخرید حتما از مالک گوشی بخواهید انتقال مالکیت را انجام دهد در غیر اینصورت از خرید دستگاه خودداری نمایید.

مسافری (خرید موبایل خارج ازکشور)

  • برای دستگاه‌های ثبت مسافری شده، کد فعال سازی در پیامک تأیید درخواست و کارتابل مسافر وجود دارد (دقت داشته باشید این دستگاه ها صرفا برای استفاده شخصی مسافر هستند و نباید مورد استفاده تجاری قرار گیرند).

پس ورود به کشور در باجه گمرک فرودگاه یا ترمینال باید گوشی موبایل خود را ثبت نموده و پس ورود به سامانه همتا کد فعال سازی خود را دریافت نمایید

دقت داشته باشید ارائه کد فعال سازی، به هیچ عنوان هزینه‌ای نداشته و فروشنده موظف است آن را در اختیار خریدار قرار دهد. ودر صورت تمایل خریدار اقدام به فعال سازی ریجستری گوشی موبایل کند.

سامانه همتا

نحوه فعال سازی ریجستری

______________________________________________

 هر دستگاه نیازمند فعالسازی (آکبند، انتقال مالکیت داده شده، دارای درخواست مسافری تأیید شده)، باید از طریق سامانه همتا با واردکردن شناسه(IMEI)، شماره سیم کارت و کد فعال سازی، برای سیم کارت مورد نظر فعال سازی شود.

جهت فعال سازی دستگاه، ابتدا لازم است به سامانه همتا متصل شوید.

از سه روش زیر می‌توان با سامانه همتا ارتباط برقرار نموده و فرآیند فعال سازی دستگاه را انجام داد:

  1. سایت اینترنتی به آدرس www.hamta.ntsw.ir
  2. کد دستوری #۷۷۷۷*
  3. اپلیکشین همتا

در این آموزش، مراحل انجام فرآیند فعال سازی دستگاه، با استفاده از کد دستوری #۷۷۷۷* ارائه می‌شود.

مرحله یک:

ابتدا با سیم کارت دلخواه (جهت جلوگیری از فعال سازی اشتباه ترجیحاً سیم کارت خریدار باشد)، کد دستوری #۷۷۷۷* را شماره‌گیری نموده و گزینه تماس را انتخاب کنید.

مرحله 1

مرحله دو:

در این مرحله لازم است تا با ارسال عدد ۲، گزینه «فعالسازی» را انتخاب کنید.

مرحله 2

مرحله سوم:

در مرحله بعدی، باید شناسه(IMEI) دستگاهی که قصد فعال سازی آن را دارید، وارد کنید.

شناسه(IMEI) دستگاه، به تعداد اسلات دستگاه (شکاف برای قرارگیری سیم‌کارت) بستگی دارد و بر روی جعبه، پشت باتری یا با شماره‌گیری #06#*، قابل‌ مشاهده است. برای انجام کلیه فرآیندها در سامانه همتا، باید 15 رقم ابتدایی این شناسه(IMEI)، بدون هرگونه علامت اضافی (ممیز، خط تیره و …) استفاده شود.

شماره سریال

نکته : در صورتی که از شما IMEI دوم را خواست سریال دوم یا همان IMEI 2را وارد کنید

مرحله 5

مرحله چهارم:

در این مرحله باید شماره سیمکارتی که قصد فعالسازی دستگاه با آن سیمکارت را دارید، وارد کنید.در صورتی که سیم کارت داخل دستگاه باشد شماره مورد نظر نمایان میشود که میتوانید عدد قبل از شماره موبایل را وارد کنید و یا شماره موبایل جدید را وارد کنید مانند شکل زیر:

مرحله ششم

مرحله پنجم:

در این مرحله باید کد فعالسازی را وارد کنید. (کد فعال سازی که از سه روش: موجود روی کارت گارنتی،دریافت از مالک قبلی، دریافت از سامانه همتا)کد فعالسازی یک عدد ۶ رقمی است که با صفر شروع نمیشود.

مرحله نهم

مرحله ششم:

در این مرحله پیغامی برای شما نمایش داده می‌شود که در آن شناسه(IMEI) و شماره سیمکارت وارد شده نمایش داده شده است. درصورتیکه اطلاعات این پیغام مورد تأیید شما است، عدد ۱ را وارد نمایید.

مرحله دهم

مرحله هفتم:

درنهایت پیغامی برای شما نمایش داده می‌شود که بیانگر فعال سازی ریجستری گوشی موبایل با شناسه(IMEI) مربوطه، خواهد بود. این پیغام به صورت پیامکی نیز ارسال خواهد شد.

مرحله دوازدهم

نکات کلی

پیامد عدم فعال سازی دستگاه

در صورتی که دستگاه قانونی خریداری شده برای سیم کارت خریدار فعال سازی نگردد، بسته به آکبند یا کارکرده بودن دستگاه، پیامدهای زیر حاصل خواهد شد.

  • در صورتی که فعال سازی دستگاه آکبند قانونی به کمک کد فعال سازی انجام نشود، این دستگاه پس از مدت کوتاهی قطع خواهد شد.
  • در صورتی که فعال سازی دستگاه کارکرده، به کمک کد فعال سازی موجود در پیامک انتقال مالکیت HAMTA انجام نشود، این دستگاه همچنان تحت مالکیت سیم کارت قبلی باقی مانده و در صورت ایجاد مشکلات احتمالی و سوء استفاده از شناسه(IMEI) دستگاه، کلیه حقوق قانونی از جمله حق استفاده از دستگاه، برای سیم کارت قبلی در نظر گرفته خواهد شد.

تطابق شناسه(IMEI)

  • پس از انجام موفق فرایند فعال سازی، دقت داشته باشید شناسه(IMEI)های ذکر شده در پیامک تایید با شناسه(IMEI) های دستگاه تطابق کامل داشته باشند. در صورت عدم مطابقت با پشتیبانی همتا(096366)تماس حاصل فرمایید

فعال سازی تمام اسلات‌های دستگاه‌

  • برای فعالسازی دستگاه‌های دو یا چند سیمکارته، تنها کافیست با استفاده از کد فعالسازی درج شده روی کارت گارانتی، شناسه(IMEI) یکی از اسلات‌ها (محل سیمکارت) را فعال نمود. با فعالسازی یک شناسه(IMEI)، شناسه(IMEI) مربوط به اسلات‌های دیگر نیز بصورت خودکار فعال خواهند شد.

موبایل های قبل از قانون ریجستری

  • دستگاه‌هایی که تا قبل از مشمول شدن در طرح (مشاهده تاریخ مشمولیت هر برند) رجیستری در شبکه فعال بوده‌اند، به عنوان دستگاه مجاز شناخته شده و می‌توانند از شبکه‌های اپراتوری به‌صورت دائم استفاده کنند و احتیاجی به فعال‌سازی ندارند.

دقت داشته باشید درصورتیکه صاحب این دستگاه قصد فروش آن را داشته باشد، باید ابتدا دستگاه را از طریق فرایند افزودن دستگاه، تحت مالکیت قطعی سیم کارت خود در آورده و سپس، از طریق فرآیند انتقال مالکیت، مالکیت آن را به سیم کارت دیگری منتقل نماید.

سپاس از شما عزیزان که زمانی را برای مطالعه این مقاله گذاشتید امیدوارم مفید واقع شود. در صورت داشتن انتقاد، پیشنهاد و سوال خوشحال میشویم در خدمت شما بزرگواران باشیم.


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *